Tractari auto Bucuresti

SC Transport auto SRL, este o companie cu o larga activitate in domeniul auto. Oferim reparatii auto cat si tractari auto in Bucuresti si in tara. Va oferim cele mai rapide,facile si ieftine servicii de tractari auto. Cu profesionalism, asiguram activitati complete in domeniul asistentei rutiere.

Tractare auto

Oferim servicii de tractare auto intre orele 7.30-22.00 zilnic, inclusiv in weekend, in Bucuresti cat si national, pentru autovehicule comerciale sau autoturisme avariate, defecte sau noi (tractari SUV-uri, tractari dube si dubite, tractari van-uri, rulote, atv-uri, etc) la cele mai mici preturi de pe piata. Cu autospeciale performante, alaturi de experienta noastra in domeniu, va oferim servicii de cea mai buna calitate, iar o data contactati putem interveni in locatia solicitata, in cel mai scurt timp.

In cazul in care gasiti un pret mai mic cu cel putin 10% decat pretul nostru, va oferim un discount de 10% din pretul pentru transport. Preturile practicate incep de la 90 Lei/tractare in Bucuresti si 1.90 Lei/km in afara Bucurestiului si in toata tara.

Autoturismul dumneavoastra va fi transportat in cele mai bune conditii in locatia dorita sau poate fi depozitat in spatiile firmei.